Varumärken

Vi har som mål att leverera uppskattade gåvokort med kvalitativa produkter från populära och välkända varumärken. Nedan följer ett urval av de varumärken som vi samarbetar med.

 

Lunita

Alpacka halsdukarna är tillverkade av kvinnor ur en folkgrupp som heter Quichuas, eller Kichwas som dom själva kallar sig. Kvinnorna bor i en by i Anderna där det finns en lång tradition av hantverk. I de lägre samhällsskikten i Latinamerika är det för det mesta bara männen i familjen som jobbar. Kvinnorna tvingas istället ofta att […]

Willies Cacao

Willie Harcourt-Cooze står bakom varumärket Willie’s Cacao. Han fastnade för chokladen genom sina många resor och äventyr i Venezuela, Mexiko och många andra länder och områden. Med sin choklad vill han att folk ska få uppleva några av de uppvaknanden han själv fick under sina resor.

Casall

Casall Professional producerar och saluför högkvalitativa kommersiella träningsprodukter och utbildningsmaterial för effektiv och spännande träning med en stark passion för innovation och design.

Durance en Provence

Durance Lyxig naturkosmetik från Durance en Provence Le Lavandin de Grignan, även känt som Durance, har sedan 1976 försett världen med dofter från hjärtat av doftriket Provence. Hängivna åt regionens rika naturarv använder man gamla, traditionella metoder för att blanda välgörande oljor och dofter till sina många exklusiva produkter.

Rosendahl Gran Cru

Det danska företaget Rosendahl grundades av Erik Rosendahl och är idag ett av Danmarks mest kända designföretag. Grundidén är att produkter från Rosendahl skall göra vardagslivet lättare men samtidigt mer stil- och lustfyllt.

Iittala

Iittalas ledord är att design är till för människor, att njuta av vardagen och skapa en enkel lyx i sitt liv. God design och förståelse för människans behov är det som ligger bakom Iittalas alla produkter.

Kosta Boda

Kosta Boda är ett av världens främsta varumärken inom glas och glaskonst. Teknik och känsla har förfinats i hjärtat av Smålands skogar ända sedan 1742

Sabatier Lion

Fransmännen är experter på att koppla ihop speciella regioner eller orter med speciella produkter. Det finns hur många exempel som helst på produkter som måste komma från en speciell plats för att få ha ett speciellt namn. En sådan ort är Thiers där de berömda Sabatierknivarna tillverkas.

Grundig

Grundig grundades år 1946 av Max Grundig, en tysk tekniker och radioentusiast som skapade ett av Europas starkaste varumärken inom hemelektronik. Från början var Grundig specialiserade på radioapparater, och från 1951 utökades sortimentet med TV-apparater. Genom de följande årtiondena upprätthöll Grundig sin ställning som ledande tillverkare av hemelektronik med ett flertal innovationer och produkter som […]

Orrefors

Orrefors producerar sedan 1898 bruksglas och konstglas i kristall. På glasbruket i Småland arbetar våra skickliga hantverkare tillsammans med några av Sveriges främsta formgivare med att utveckla design, hantverk och nya tekniker. Orrefors produkter kännetecknas av tidlös skandinavisk elegans, nyskapande formgivning och ett genuint hantverk.