3 fördelar med att ge gåvokort i julklapp

Publicerat 1 september, 2016

Att ta beslut kring vad som ska bli årets julklapp till företagets anställda är sällan en enkel match. Vare sig företaget har 5 eller 5000 anställda kommer tycke och smak att skilja sig åt ordentligt och att lyckas hitta en julklapp som uppskattas av alla är minst sagt utmanande.

Det finns dock en bra lösning på problemet, vilket är att köpa gåvokort. Hur det fungerar berättar vi mer om här. Fördelarna är hur som helst många och vi har valt att särskilt lyfta fram tre av dem:

Du slipper kasta pengar i sjön

Att erbjuda sina anställda en julklapp är en fin gest som med största sannolikhet kommer att uppskattas, men det kan också bli en dyr historia där majoriteten av klapparna hamnar rakt i papperskorgen. Ingen kommer tacka dig för att du lägger ner tusentals kronor på en julklapp utan någon vidare tanke bakom, så genom gåvokort – där varje medarbetare själv får välja ut sin egen julklapp – undviker du att kasta pengar i sjön.

Du visar att du förstår människors olikheter

Det finns minst lika många intressen som det finns anställda på ett företag, om inte fler. Vare sig man är intresserad av matlagning, träning eller inredning, för att nämna några exempel, så finns det genom gåvokort någonting som passar alla – oavsett intresse, tycke och smak. Att köpa gåvokort visar att du förstår att människor är olika och bevisar även att du inte ser julklappen som ett nödvändigt ont.

De anställda får någonting de faktiskt vill ha

Den här punkten talar för sig själv och går egentligen hand i hand med båda punkterna ovan. Kort och gott – genom att köpa gåvokort får varje medarbetare möjligheten att själv välja ut någonting som passar. Vi har alla med största sannolikhet någon gång fått en present eller julklapp som vi inte alls uppskattar, eller rent av tycker illa om. Genom gåvokort undviker du att hamna i en sådan situation, vilket blir en win-win för alla parter.

Vill du veta mer om våra olika gåvokort? Här kan du läsa mer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *