Årets julklappstips – detta kan du välja på!

Publicerat 19 augusti, 2017

Har du fått ett Gåvokort i julklapp? Grattis! Då har du möjlighet att själv välja ut din present, som levereras direkt hem till dig. I det här blogginlägget tipsar vi om några av våra mest populära gåvor och hur du kan använda dem!

 

1. Gjutjärnsgryta från Vinga of Sweden

Med en gjutjärnsgryta kan du laga mustiga långkok och fantastiska chiligrytor. I vårt favoritrecept låter vi högrevet koka i över tre timmar, tillsammans med bland annat ingefära, chipotle och selleri. En smaksensation som fungerar såväl på middagsbjudningen som för lördagsmyset.

2. Mon Amie från Rörstrand

Muggarna från Rörstrand är riktiga klassiker som piggar upp i köksskåpen. Vi använder dem gärna till en varm kopp te, en stor kopp kaffe eller en krämig chailatte. Använd svart chaite, låt det dra i två minuter och tillsätt skummad mjölk och honung. Godare än så blir det inte!

3. Träningskit från Casall

Med hjälp av träningskitet från Casall behövs inget gym för att hålla igång kroppen. I setet ingår bland annat två typer av gummiband för såväl tyngre muskelträning som mjuk stretching. Vår favoritövning är helt klart benlyften, som stärker benmuskulaturen och får igång pulsen.

4. BRIS – Barn är oslagbara

Genom en gåva till BRIS bidrar du till att göra julen mindre ensam för utsatta barn. Gåvan går oavkortat till BRIS verksamhet, där Barnens hjälptelefon, BRIS-mailen och BRIS-chatten utgör kärnan. På www.bris.se kan du läsa mer om arbetet i juletider.

5. Prenumeration på din favorittidning

Teknikens värld, ELLE och Allt om Mat är några av de titlar som du kan välja mellan med ditt Gåvokort. Slå dig ner i din favoritfåtölj och lär dig allt om vårens tekniktrender, få koll på SS17 eller inspireras av världens kök.


I vårt utbud hittar du även produkter från bland annat Orrefors, Iittala, Kosta Boda, Sabatier och Le Creuset. Aktivera ditt kort och bläddra bland designprodukter, användbara verktyg och härlig vardagslyx! Vill du beställa gåvokort? Lägg din beställning senast den 20 december för att få det levererat före jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *