julklappar till företag

Julklappsstress? Här är den enda julklappen du behöver till företaget!

Publicerat 10 september, 2018

Nu är det jul igen på företaget. Inför årsskiftet kan det finnas nog med saker att hinna med. Och ovanpå allt ska du försöka leta efter den perfekta julklappen till alla anställda också. Känner du igen dig i julklappsstressen?

Ibland är det vanligt att julklappar till anställda prioriteras bort. Ofta av den enkla anledningen att det tar alldeles för mycket tid, eller att ni har för många anställda för att kunna lägga den administrativa energin som krävs. Att köpa julklappar till hundratals medarbetare kräver för det första att ni vet vilken julklapp ni vill ge bort, att de blir beställda i tid och att de levereras till var och en på rätt sätt (och gärna innan jul). Ganska mycket att hålla reda på, helt enkelt.

Men att fixa julklappar till din personal ska inte behöva vara svårt, oavsett hur kort om tid du har för att lösa det. En julklapp ska ju vara en uppskattning, en fin gest och visa på att företaget bryr sig om sina medarbetare. Man vill ge någonting som medarbetarna kommer att tycka om, helt enkelt.

Välj gåvokort här – enkelt & smidigt!

 

Frustrerad av att välja rätt julklapp till ditt företag?

Att köpa julklappar kan kännas lite grann som att välja vad man vill äta till middag, eller vad man ska se på teve. Det är inte ovanligt att det i början av november trillar in tjocka kataloger från olika företag som erbjuder bokstavligen tusentals olika julklappar att köpa till anställda. Det är meningen att man ska inspireras – men det kan ju också ha helt motsatt effekt. Beslutsångest och förvirring resulterar i ännu mer stress än vad du redan hade inför julklappsköpet. För vilken av alla dessa julklappar skulle egentligen passa till hela företaget?

 

Julklappstips! Ett gåvokort är alla julklappar i en

Du har säkert redan tänkt tanken – nog är ett presentkort något av det bästa man kan ge bort till sina medarbetare? Och ja, du har såklart rätt. Problemet ligger bara i att du måste välja vad du vill ge bort. Inredning, köksutrustning, textil, teknik eller rentav mat? Valmöjligheterna är fortfarande många. Vad sägs om att låta varje medarbetare bestämma själv istället? Med ett gåvokort har var och en flera hundra julklappar att välja mellan – ur massa olika kategorier.

Det enda du behöver bestämma är värdet på klappen. Beställ årets julklapp till företaget nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *