Minimalister eller prylgalningar? Köp en julklapp som passar till alla på företaget!

Publicerat 10 november, 2017

På ett stort företag eller en organisation är det som regel svårt att ha koll på alla medarbetare. Vad tycker de om, vad gör de på fritiden och vilken julklapp skulle egentligen passa till alla? Det finns en universell lösning!

I en mindre verksamhet är det ofta enklare för chefen att veta vad hens medarbetare uppskattar, och vilka individer de är. I företag med färre anställda kan det till och med vara så att det går att köpa enskilda julklappar som är särskilt anpassade till var och en. Men på ett stort företag är det mer eller mindre omöjligt att veta vad som skulle gå hem hos samtliga medarbetare

 

Olika inställning till prylar

Som människor är alla vi olika, men ofta har vi även helt olika inställning till presenter, julklappar och prylar i allmänhet. Att som företag ge bort filtar, handdukar, skålar, ljuslyktor eller liknande kan känna som ett säkert kort – men det är inte alls säkert att er utvalda julklapp kommer uppskattas av företagets alla hundratals medarbetare.

Trots att tanken är god kan det slå helt fel. Och det handlar inte om att det är fel färg på filten eller att man redan har tillräckligt många handdukar. Faktum är att flera av dina medarbetare kanske inte ens tycker om att fira jul eller få julklappar, medan någon annan kanske hellre hade velat ha fem småskålar av samma sort än en stor. Det är i det närmaste omöjligt att tillfredsställa allas behov – om du inte köper ett presentkort.

Välj gåvkort här – enkelt & smidigt!

 

Den bästa företagsjulklappen – till alla

Att ge bort ett presentkort till alla anställda i jul är det bästa sättet att visa på förståelse för folks olikheter. Och köper du det från Gåvokort behöver det inte bara betyda att de anställda får möjlighet att byta in det mot prylar av olika slag, såsom köksutrustning, inredning, media, böcker eller något annat. Med ett gåvokort kan medarbetaren till exempel också välja att beställa en tidningsprenumeration, eller skänka bort pengar motsvarande värdet på julklappen till en välgörenhetsorganisation.

Minimalist som prylgalning – det finns helt enkelt något för alla! Beställ Gåvokort som julklapp till ditt företag nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *