Hur du kan ge dina anställda kvalitet i julklapp (utan att budgeten blir lidande!)

Publicerat 6 oktober, 2018

Din personal är företagets främsta tillgång och de förtjänar att få känna sig speciella, särskilt nu till jul. Men kan man ge ett helt företag julklappar av kvalitet för ett rimligt pris? Javisst, presentkort gör det möjligt.

 

Låt kvalitet styra julgåvan till dina anställda

Det är inte roligt att få en brödrost som slutar fungera efter ett par månader, eller ett bäddset som bleknar efter en tvätt. Kvalitet är viktigt när det kommer till julklappar, speciellt julklappar som ska delas ut till flera personer.

Att köpa halvtaskiga presenter till ett helt företag är inte bara tråkigt för medarbetarna, det är ett slöseri av såväl pengar som materiella ting. Vad är det för vits med att förse en hel personalstyrka med presenter om de ändå går sönder i lagom tid till nästa jul? En bra julklapp till de anställda på ditt företag behöver inte nödvändigtvis vara dyr – huvudsaken är att den ska kunna användas regelbundet och ändå hålla länge.

Välj gåvokort här – enkelt & smidigt!

Osäker på om presentkort är rätt julklapp? Här hittar du 3 anledningar till varför presentkort är den ultimata julklappen!

 

Därför är presentkort ett bättre val

När du bestämt dig för att unna dina anställda en kvalitativ julklapp, vill du vara säker på att köpa något som kommer uppskattas och komma till användning. Det är meningslöst att till exempel köpa 15 uppsättningar vinglas av bättre kvalitet till personalen och i efterhand få höra att hälften redan hade vinglas i överflöd. Eller så gillade de kanske inte stilen på vinglasen du valt ut. Eller så dricker de faktiskt inte vin!

En dyr julklapp som inte används (eller uppskattas) blir ett onödigt köp. Det kan både skapa missnöje hos dig som gett presenten, att veta att den inte kommer till nytta, och dåligt samvete hos dina medarbetare. De vet att du menade väl med julklappen men samtidigt har de ingen användning för den. Med ett presentkort kan dina anställda själva välja ut en passande julklapp med hög kvalitet. Något som de behöver och kommer använda – om och om igen!

Du kanske också har affärsmässiga kontakter du värnar om? Tips: ge en julklapp till de kunder du månar mest om! Det tjänar du på i längden.

Intresserad av att se exempel på julklappar med hög kvalitet till ett rimligt pris? Se mer här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *