Därför är ett presentkort bästa julklappen till dina anställda

Publicerat 10 november, 2017

Julen är en perfekt tid för att visa dina medarbetare extra uppskattning! Vad det inte är däremot, är en möjlighet att trycka upp företagets logga på ett dussin ryggsäckar och göra hela verksamheten till levande reklampelare. Men vi förstår dig, juletider är stressiga och att hitta en perfekt julklapp till sina anställda står inte alltid högst upp listan. Här kommer 3 klockrena anledningar till varför ett presentkort är den bästa tänkbara julklappen till dina anställda!

 

1. Det är ekonomiskt

Som VD kämpar du ständigt med viljan att vara generös och samtidigt hålla budget. Vi vet att du skulle ge dina medarbetare guld, gröna skogar och sportbilar om det var möjligt. Men vi vet också att du vill uppnå lönsamhet.

Med ett presentkort kan du ge dina anställda ett större värde för samma summa. Någon väljer att använda det till en gjutjärnsgryta och någon annan till ett par trådlösa hörlurar. Låt oss säga att du istället köpte varsin gjutjärnsgryta till alla anställda. Några hade säkert blivit nöjda, medan andra tänkt “vad snålt med en gryta, min granne fick minsann ett sånt där headset av sin arbetsgivare”, utan att förstå att produkterna faktiskt har samma värde!

Välj gåvokort här – enkelt & smidigt!

 

2. Det går snabbt

Att klicka hem presentkort går fort, oavsett om du ska ha 5 eller 50! Även om vi såklart rekommenderar att du planerar i förväg och har julklapparna redo i tid för sista vardagen före julledigheten, vet vi att det inte alltid är så enkelt. Presentkort är en vara som alltid finns i lager, så även om du är ute sista sekund behöver du inte oroa dig för att den ska ta slut.

 

Läs mer om hur du kan ge dina anställda kvalitet utan att spräcka budgeten här.

 

3. Det finns något för alla

Oavsett om det handlar om att köpa present eller julklapp till företagets anställda vill du såklart att de ska vara personliga. Och det finns en uppsjö av presentartiklar därute. Det finns däremot inte en chans att du hinner köpa olika julklappar till varje individuell medarbetare. Alla människor är olika, några gillar att träna och andra att lösa korsord. Du vill att din julklapp ska vara av värde för dina anställda, något de vill använda! Inte något som hamnar i källarförrådet eller längst in i garderoben.

Köp inte bestick till alla med tankesättet att “alla måste ju äta”. Någon kanske blir tacksam, men en annan har redan sju uppsättningar. Med ett presentkort ger du däremot alla en möjlighet att välja något de behöver och kommer använda.

Nyfiken på vilka julklappar och företagspresenter dina anställda kan välja mellan med ett presentkort? Klicka in på vår gåvoshop för inspiration!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *