köpa gåvokort

Så fungerar ett gåvokort

Publicerat 2 september, 2018

Funderar du i banorna kring att köpa gåvokort till företagets anställda i julklapp? Bra idé!

Att köpa gåvokort är långt ifrån komplicerat – tvärtom! Det är enkelt, lättillgängligt och kanske viktigast av allt, väldigt uppskattat.

Låt dina anställda välja julklapp själv

Ett gåvokort fungerar som ett värdebevis där varje anställd får möjligheten att själv välja ut sin egen julklapp utifrån ett stort sortiment med kända och väl utvalda varumärken. Du som beställare får gåvokorten levererade med fin emballering – med eller utan plusgåva – redo att delas ut till de anställda lagom till julledigheten. Tidseffektivt, med minimal handpåläggning för dig.

Mottagaren av ett gåvokort knappar enkelt in på vår hemsida när det är läge att välja ut sin julklapp. Vi erbjuder mängder av kvalitativa produkter från kända varumärken där vi vågar lova att det finns någonting för alla. Julklappsmottagaren väljer sin önskade julklapp, anger sin adress och mottar sin utvalda gåva inom två veckor.

Låter det enkelt? Det är enkelt, och framför allt – väldigt uppskattat! Här kan du ta en titt på några av de varumärken vi samarbetar med.

En kommentar på "Så fungerar ett gåvokort"

  1. […] finns dock en bra lösning på problemet, vilket är att köpa gåvokort. Hur det fungerar berättar vi mer om här. Fördelarna är hur som helst många och vi har valt att särskilt lyfta fram tre av […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *