Nu är årets gåvokort för julen 2020 slut

Vi är så otroligt glada för den fina respons vi får för vårt unika gåvokort med gåvor tillverkade i Sverige. Då vi har mycket småskalig produktion i vårt sortiment kan vi endast sälja ett visst begränsat antal kort, och de är nu slut för i år. Tack alla som valt vårt gåvokort för att visa uppskattning denna omvälvande jul!

GOD JUL
ÖNSKAR TEAMET PÅ GÅVOKORT


Köpa gåvokort inför julen 2020

Vi erbjuder sedan 2019 ett sortiment där allt är tillverkat i Sverige av noga utvalda företag med fokus på hållbara val för vår miljö och vår hälsa. För att göra denna omställning på bästa sätt börjar vi med att erbjuda ett sorts gåvokort med mycket noga utvalt och inspirerande sortiment. Den perfekta julgåvan!

Vårt unika gåvokort kostar 360 kr inklusive leverans av korten till beställaren. Frakt för hemleverans av själva gåvan till den slutliga gåvomottagaren tillkommer med 80 kr/kort. Alla priser är exklusive moms.

Korten kommer i fina individuella kuvert, där man kan lägga med en egen hälsning om man vill.

Korten är giltiga till och med den 1 mars 2021, därefter skänker vi pengar för ev oinlösta kort till BRIS motsvarande som att man valt en gåva. Vi har sett att företag vars anställda löser in sin gåva snabbt har högre inlösningsfrekvens, varför vi hoppas att lagom lång inlösningstid av en julklapp ska göra att alla verkligen löser in sitt kort (även om det är en bra sak hos oss att pengar annars går till BRIS)!