Om Oss / Vårt hållbarhetsarbete

 

Gåvokort är ett av Sveriges ledande gåvokortsföretag sedan 2007. Gåvokort ägs sedan hösten 2018 av barndomsvännerna Anna och Ulrika som drivs av att erbjuda en personlig, inspirerande och hållbar tjänst till företag och andra som vill visa omtanke och uppskattning eller kanske peppa och inspirera.

Vi strävar inte efter att ha störst sortiment utan vill istället ha bäst sortiment utifrån ledorden aktiva val för hälsa och miljön. Sedan julen 2019 har vi därför ställt om vår tjänst och erbjuder nu ett inspirerande handplockat sortiment av gåvor från noga utvalda leverantörer runt om i landet för en mer hållbar konsumtion och produktion med mindre avtryck på miljön enligt FN:s globala mål nr 12. Det innebär att alla gåvor nu är tillverkade i Sverige av miljömedvetna leverantörer. Många gåvor är gjorda av återbruk. Hos oss ges du även möjligheten att välja en gåva till förmån för BRIS eller CleanSea. Vi använder klimatkompenserad frakt.

Vi vill helt enkelt erbjuda en tjänst i tiden som innebär att våra kunder kan visa omtanke genom en gåva som känns lika bra att ge som att få! Att ge en gåva från oss kan gärna lyftas fram i företagens egna hållbarhetsarbete / globala mål.

Varmt välkommen att kontakta oss på info@gavokort.nu eller 0707-525231 om du vill veta mer om vår tjänst eller vill samarbeta med oss!

Org.nr 556726-0053

 

 

Varumärken & samarbetspartners