Varumärken

Vi har som mål att leverera uppskattade gåvokort med kvalitativa produkter från populära och välkända varumärken. Nedan följer ett urval av de varumärken som vi samarbetar med.

 

Nextory

Nextory

Nextory erbjuder obegränsad tillgång till e-böcker och ljudböcker i surfplattan eller mobilen. Det finns tiotusentals böcker att välja bland och man hittar snabbt bra böcker i topplistorna eller genom boktipsen.

Carl Oscar

Carl-Oscar

Carl-Oscar är ett svenskt familjeföretag som fokuserar på produkter med funktion, färg och form i samband med mat och dryck. Familjen bakom har ett brinnande intresse för att ta fram smarta lösningar i vardagen för både barn och vuxna.

L8 Hasselblad

L8 Hasselblad

L8Hasselblad grundades år 2010 av silversmeden, egenföretagaren och kreatören Lotta Hasselblad som efter en långresa till Italien kom hem och hade väckt barndomens skaparlust till liv. Lotta började experimentera med silver i kombination med foto. Idag bärs Lottas smycken av kvinnor och män över hela landet!

Le Creuset

Le Creuset

Som ett resultat av en starkt förankrad hantverkstradition och ett kontinuerligt fokus på innovation har Le Creuset sedan 1925 varit en erkänd leverantör av köksutrustning i högsta kvalitet.

SNÖ of Sweden

SNÖ of Sweden

SNÖ of Sweden grundades år 2002. SNÖs målsättning är att tillhandahålla smycken till medvetna och modeintresserade kunder. En stor del av deras smycken är gjorda av odlade färskvattenpärlor och halvädelstenar. SNÖ är ett familjeägt företag med huvudkontor och lager i Östersund Sverige.

Pilgrim

Pilgrim

Allt började 1983 när två danskar – Annemette Markvad och Thomas Adamsen – omsatte sin unika empati och innovativa energi i att designa smycken som i första hand såldes på festivaler. Med stor kärlek till musik och människor skapade de smycken som återspeglade deras djupt rotade värderingar spontanitet, intimitet och äkthet. Pilgrims smycken var och […]

Casall

Casall Professional producerar och saluför högkvalitativa kommersiella träningsprodukter och utbildningsmaterial för effektiv och spännande träning med en stark passion för innovation och design.

Durance en Provence

Durance Lyxig naturkosmetik från Durance en Provence Le Lavandin de Grignan, även känt som Durance, har sedan 1976 försett världen med dofter från hjärtat av doftriket Provence. Hängivna åt regionens rika naturarv använder man gamla, traditionella metoder för att blanda välgörande oljor och dofter till sina många exklusiva produkter.

Rosendahl Gran Cru

Det danska företaget Rosendahl grundades av Erik Rosendahl och är idag ett av Danmarks mest kända designföretag. Grundidén är att produkter från Rosendahl skall göra vardagslivet lättare men samtidigt mer stil- och lustfyllt.

Iittala

Iittalas ledord är att design är till för människor, att njuta av vardagen och skapa en enkel lyx i sitt liv. God design och förståelse för människans behov är det som ligger bakom Iittalas alla produkter.