Varumärken

Vi har handplockat våra leverantörer med stor omsorg och med hållbarhet, kvalité och kundnöjdhet som ledord. Nedan följer ett urval av de varumärken som vi samarbetar med.

 

Arabia

Arabia är ett finskt varumärke för porslin, bland annat känt för sina fina Muminmuggar med motiv föreställande Tove Janssons muminkaraktärer.

Severin

Severin

Severin utvecklar, producerar och säljer högkvalitativa och funktionella elapparater.

Nextory

Nextory

Nextory erbjuder obegränsad tillgång till e-böcker och ljudböcker i surfplattan eller mobilen. Det finns tiotusentals böcker att välja bland och man hittar snabbt bra böcker i topplistorna eller genom boktipsen.

Carl Oscar

Carl-Oscar

Carl-Oscar är ett svenskt familjeföretag som fokuserar på produkter med funktion, färg och form i samband med mat och dryck. Familjen bakom har ett brinnande intresse för att ta fram smarta lösningar i vardagen för både barn och vuxna.

L8 Hasselblad

L8 Hasselblad

L8Hasselblad grundades år 2010 av silversmeden, egenföretagaren och kreatören Lotta Hasselblad som efter en långresa till Italien kom hem och hade väckt barndomens skaparlust till liv. Lotta började experimentera med silver i kombination med foto. Idag bärs Lottas smycken av kvinnor och män över hela landet!

Le Creuset

Le Creuset

Som ett resultat av en starkt förankrad hantverkstradition och ett kontinuerligt fokus på innovation har Le Creuset sedan 1925 varit en erkänd leverantör av köksutrustning i högsta kvalitet.

SNÖ of Sweden

SNÖ of Sweden

SNÖ of Sweden grundades år 2002. SNÖs målsättning är att tillhandahålla smycken till medvetna och modeintresserade kunder. En stor del av deras smycken är gjorda av odlade färskvattenpärlor och halvädelstenar. SNÖ är ett familjeägt företag med huvudkontor och lager i Östersund Sverige.

Pilgrim

Pilgrim

Allt började 1983 när två danskar – Annemette Markvad och Thomas Adamsen – omsatte sin unika empati och innovativa energi i att designa smycken som i första hand såldes på festivaler. Med stor kärlek till musik och människor skapade de smycken som återspeglade deras djupt rotade värderingar spontanitet, intimitet och äkthet. Pilgrims smycken var och […]

Sagaform

Sagaform firar 25 år i år och erbjuder väldesignade kvalitetsprodukter som är lika roliga att ge bort som att få, eller att köpa till sig själv!

Willies Cacao

Willie Harcourt-Cooze står bakom varumärket Willie’s Cacao. Han fastnade för chokladen genom sina många resor och äventyr i Venezuela, Mexiko och många andra länder och områden. Med sin choklad vill han att folk ska få uppleva några av de uppvaknanden han själv fick under sina resor.

Casall

Casall Professional producerar och saluför högkvalitativa kommersiella träningsprodukter och utbildningsmaterial för effektiv och spännande träning med en stark passion för innovation och design.

Durance en Provence

Durance Lyxig naturkosmetik från Durance en Provence Le Lavandin de Grignan, även känt som Durance, har sedan 1976 försett världen med dofter från hjärtat av doftriket Provence. Hängivna åt regionens rika naturarv använder man gamla, traditionella metoder för att blanda välgörande oljor och dofter till sina många exklusiva produkter.

Iittala

Iittalas ledord är att design är till för människor, att njuta av vardagen och skapa en enkel lyx i sitt liv. God design och förståelse för människans behov är det som ligger bakom Iittalas alla produkter.

Kosta Boda

Kosta Boda är ett av världens främsta varumärken inom glas och glaskonst. Teknik och känsla har förfinats i hjärtat av Smålands skogar ända sedan 1742

Sabatier Lion

Fransmännen är experter på att koppla ihop speciella regioner eller orter med speciella produkter. Det finns hur många exempel som helst på produkter som måste komma från en speciell plats för att få ha ett speciellt namn. En sådan ort är Thiers där de berömda Sabatierknivarna tillverkas.

Orrefors

Orrefors producerar sedan 1898 bruksglas och konstglas i kristall. På glasbruket i Småland arbetar våra skickliga hantverkare tillsammans med några av Sveriges främsta formgivare med att utveckla design, hantverk och nya tekniker. Orrefors produkter kännetecknas av tidlös skandinavisk elegans, nyskapande formgivning och ett genuint hantverk.

Graffirmation

Svenska företaget Graffirmation gör unika posters och prints. Egen, svensk design, tryckt på miljömärkt papper av hög kvalitet.

Fiskars

Som ledande global leverantör av konsumentprodukter för trädgård, hem och uteliv är Fiskars kända, runt om i världen, för såväl funktionalitet som vass design.

Design House Stockholm

Design House Stockholm samlar det bästa av skandinavisk design under ett tak och brinner för att hitta innovativa produkter med karaktär och personlighet. Med deras nya helt underbara Astrid Lindgren-kollektion kommer ännu fler upptäcka DHS tror vi.