Varumärken

Vi har som mål att leverera uppskattade gåvokort med kvalitativa produkter från populära och välkända varumärken. Nedan följer ett urval av de varumärken som vi samarbetar med.

 

Le Creuset

Som ett resultat av en starkt förankrad hantverkstradition och ett kontinuerligt fokus på innovation har Le Creuset sedan 1925 varit en erkänd leverantör av köksutrustning i högsta kvalitet.

SNÖ of Sweden

SNÖ of Sweden grundades år 2002. Vår målsättning är att tillhandahålla smycken till medvetna och modeintresserade kunder. En stor del av våra smycken är gjorda av odlade färskvattenpärlor och halvädelstenar. Vi är ett familjeägt företag med huvudkontor och lager i Östersund Sverige.

Pilgrim

Allt började 1983 när två danskar – Annemette Markvad och Thomas Adamsen – omsatte sin unika empati och innovativa energi i att designa smycken som i första hand såldes på festivaler. Med stor kärlek till musik och människor skapade de smycken som återspeglade deras djupt rotade värderingar spontanitet, intimitet och äkthet. Pilgrims smycken var och […]

Lunita

Alpacka halsdukarna är tillverkade av kvinnor ur en folkgrupp som heter Quichuas, eller Kichwas som dom själva kallar sig. Kvinnorna bor i en by i Anderna där det finns en lång tradition av hantverk. I de lägre samhällsskikten i Latinamerika är det för det mesta bara männen i familjen som jobbar. Kvinnorna tvingas istället ofta att […]

Willies Cacao

Willie Harcourt-Cooze står bakom varumärket Willie’s Cacao. Han fastnade för chokladen genom sina många resor och äventyr i Venezuela, Mexiko och många andra länder och områden. Med sin choklad vill han att folk ska få uppleva några av de uppvaknanden han själv fick under sina resor.

Casall

Casall Professional producerar och saluför högkvalitativa kommersiella träningsprodukter och utbildningsmaterial för effektiv och spännande träning med en stark passion för innovation och design.

Durance en Provence

Durance Lyxig naturkosmetik från Durance en Provence Le Lavandin de Grignan, även känt som Durance, har sedan 1976 försett världen med dofter från hjärtat av doftriket Provence. Hängivna åt regionens rika naturarv använder man gamla, traditionella metoder för att blanda välgörande oljor och dofter till sina många exklusiva produkter.

Rosendahl Gran Cru

Det danska företaget Rosendahl grundades av Erik Rosendahl och är idag ett av Danmarks mest kända designföretag. Grundidén är att produkter från Rosendahl skall göra vardagslivet lättare men samtidigt mer stil- och lustfyllt.

Iittala

Iittalas ledord är att design är till för människor, att njuta av vardagen och skapa en enkel lyx i sitt liv. God design och förståelse för människans behov är det som ligger bakom Iittalas alla produkter.

Kosta Boda

Kosta Boda är ett av världens främsta varumärken inom glas och glaskonst. Teknik och känsla har förfinats i hjärtat av Smålands skogar ända sedan 1742